Lucy Gordon İntihar Etti

Yazar: gokaan
Sinema kategorisinde 23 Mayıs 2009 Cumartesi tarihinde yayınlandı

lucy

Spiderman 3 filmi ile tanıdığımız Lucy Gordon geçtiğimiz günlerde evinde ölü bulundu. İngiliz aktris Lucy Gordon, Paris’teki evinde kendini asmış olarak bulundu. Gordon, Cannes Film Festivali’nde ön gösterimi yapılan aktris-şarkıcı Jane Birkin’in hayatını alan filmde Jane Birkin’i oynamıştı.

Judy Gordon’un Filmografisi:
- Serge Gainsbourg, vie héroïque (2010)
- Cineman (2009) (post-production)
- Brief Interviews with Hideous Men (2009)
- Frost (2008)
- Spider-Man 3 (2007)
- Serial (2007)
- Les poupées russes (2005)
- The Four Feathers (2002)
- Serendipity (2001)
- Perfume (2001)

Yorum Yaz

Yorumlar

  1. Veliefendi Hipodromu
    23 Mayıs 2009 - 20:57

    Yazık olmuş taş gibi kızdı çokta yetenekliydi